Privređivanje (content curation) sadržaja

Internet je izgrađen linkovanjem, deljenjem i preporučivanjem dobrih članaka, snimaka i tekstova pronađenih na Web-u.

Content Curation, za nas, znači pronalaženje interesantnog, dobro napisanog, popularnog sadržaja koji će zadovoljiti kriterijume naših čitalaca. Samim odabirom određenog sadržaja sa Vašeg sajta i objavljivanjem istog mi mu dajemo naš pozitivan glas i najveću moguću preporuku našim čitaocima.

Kroz "folow" link u okviru teksta/video-a mi naše čitaoce šaljemo ka Vašem sajtu (izvoru sadržaja).

Ako iz bilo kog razloga ne želite da se Vaš tekst nađe na našem portalu, jednostavno nas kontaktirajte i sadržaj će momentalno biti uklonjen.

99 % email poruka koje smo do sada dobili su od vlasnika sadržaja koji su oduševljeni činjenicom da se njihov sadržaj preporučen i predstavljen nekim novim čitaocima.

Socijalno deljenje sadržaja je još jedan od načina proširivanja opsega, uticaja i profitabilnosti Vašeg sadržaja. Na taj način mi obaveštavamo naše čitaoce o postojanju zanimljivog novog sadržaja na našem sajtu. U prevodu, želimo da naši posetioci pronađu Vaš sadržaj i posete Vaš sajt.

Želimo da budete zadovoljni...

U online svetu još uvek ne postoje zakonska rešenja o 'Fair use" ali mi imamo jedno nepisano pravilo, mi ne želimo "Fair use".  Mi želimo "Delighted Use" odnosno želimo da su online izdavači čiji se sadržaj nalazi na našem portalu zadovoljni. U suprotnom , ukoliko niste zadovoljni kako smo Vas predstavili obavestite nas. Istog trenutka ćemo preduzeti mere uklanjanja ili modifikovanja Vašeg sadržaja.

Šta mi nikada ne radimo?

- nikada ne objavljujemo tekst bez linka ka izvoru teksta (naziv sajta i link ka originalnom tekstu)

- nikada nećemo objaviti sadržaj bez namere da Vašem sajtu povećamo posetu

- uvek ćemo promeniti naslov i uvodni deo teksta  

Uslovi korišćenja sajta DOSTAVACVECABEOGRAD.COM

Sajt Dostava cveća Beograd i Srbija zadržava autorska prava na tekstove i sav ostali autorski sadržaj koji se na pomenutom sajtu nalazi. Ukoliko želite da preuzmete naš sadržaj u obavezi ste da navedete izvor, dostavacvecabeograd.com na vidnom mestu. 

 

Ukoliko želite da nas kontaktirate možete to učiniti na office@dostavacvecabeograd.com

 

Magazin o cveću

 • Božićna zvezda u Vašem domu - saveti i nega

  Bozicna zvezdaBožićna zvezda (Euphorbia pulcherrima) je specifična po tome što cveta oko Božića. Zbog toga je veoma popularna u svetu, pa samim tim i u Srbiji. Savršena kao poklon, Božićna zvezda će svojim prelepim cvetovima ulepšati svaki prostor za vreme Božićnih praznika.

   

 • Phalaenopsis orhideja - Nega i održavanje

  phaenelopsis orhideja

  Phalaenopsis orhideja je najpopularnija kućna (sobna) orhideja u svetu. Veoma je laka za održavanje i ako ste dobili ili kupili ovu orhideju na pravom ste putu da uđete u prelep svet orhideja.

   

 • Kupovina cveća za Dan zaljubljenih i 8. mart

  dan zaljubljenihDan zaljubljenih i 8. mart, dva dana u godini rezervisana za izražavanje ljubavi i odanosti posebnim osobama u našem životu i dani u kojima žene, a neretko i muškarci, sa nestrpljenjem iščekuju iznenađenje. Za mnoge, pronalaženje adekvatnog poklona može biti veoma stresno iskustvo koje se često završava frustracijama i razočarenjima.

   

 • Održavanje i nega orhideja u kući

  OrhidejaOrhideje su biljke koje su veoma brzo postale jedne od najpopularnijih kućnih biljaka odmah posle Božićne zvezde. Ukoliko ste novi u svetu orhideja nema potrebe da se plašite jer su mnoge vrste lake za održavanje. Potrebno je samo da izdvojite malo vremena i naučite osnovna pravila nege orhideja. 

   

 • Kako da cveće traje duže?

  buket cveca 1Da bi cveće koje ste kupili ili dobili na poklon trajalo duže potrebna je svakodnevna nega. Sve ugledne cvećare sa velikom pažnjom biraju najsvežije cveće koje kasnije puštaju u prodaju u svojim radnjama. Nakon što cveće dospe u Vaš dom, dalja nega i trajanje cveća zavisi samo od Vas. U želji da Vaše cveće traje što duže sastavili smo jednostavan i lak vodič koji Vam može pomoći da na najbolji način iskoristite prednosti cveća u Vašem domu.

   

gardenshop reklama

dodaj cvecaru

Kontaktirajte nas...

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Želim da dobijam obaveštenja o novostima.

Pratite nas na društvenim mrežama

facebook icontwitter icongplus iconrss icon 

ZA WEBMASTERE:

Prikupljanje, priređivanje i deljenje postojećeg sadržaja)