Cvećara i galerija

Cvećara FLOWER - Šabac

Osnovne informacije: 

vas logo

home-7-64x64Adresa:
Vojvode MIšića 3

building-3-64x64Grad:                 
Šabac

phone-2-64x64Telefon:
+381 15 353 727

mail-6-64x64Email:
vesnaimarkocosic@gmail.com

laptop-2-64x64Website:
/

 

Početkom 2003. godine cvećara FLOWER počinje svoj rad u Beogradu, ali iz porodičnih razloga nakon dve godine se seli u Šabac, gde nastavlja sa istim entuzijazmom kao i na početku.

Vizija cvećare FLOWER i dekoracija je da cveće nikako ne sme biti samo biljka koja se poklanja u znak pažnje kao buket ili u nekom jednostavnom, skromnom obliku. Cveće, kao jedan od najlepših poklona prirode, mora pokazati naše osećaje, raspoloženje, a osobi kojoj ga poklanjamo, jasno staviti do znanja da to nije neki puki gest pažnje ili kurtoazije.

Kod većine, ljubav prema cveću i korišćenju cveća kao elementa za dekoraciju, potiče iz ranog detinjstva. Ta ljubav je sa godinama samo jačala, a strast korišćenja cveća i kombinovanja sa prirodnim materijalima i oplemenjivanje prostora, postajala je sve jača.

Nešto se čoveku događa samo jednom u životu, zar propustiti priliku da bude jedinstveno u svakom pogledu?! Stoga Vam nudimo pregršt ideja, spremni smo na saradnju da zajednički dođemo do rešenja koje će zadovoljiti Vaše želje i potrebe kao i naše standarde koji svakog dana postaju sve viši.

 

Podelite:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Cvećare Šabac

gardenshop reklama

dodaj cvecaru

Kontaktirajte nas...