Besplatna dostava na teritoriji grada Novog Sada

Cvećara MAGNOLIJA J - Novi Sad

Osnovne informacije: 

vas logo

home-7-64x64Adresa:
Bože Kuzmanovića 5

building-3-64x64Grad:                 
Novi Sad

phone-2-64x64Telefon:
+381 21 6414 875

mail-6-64x64Email:
/

laptop-2-64x64Website:
/

 

Cvećara MAGNOLIJA J - Novi Sad nalazi se u ulici Bože Kuzmanovića, broj 5 u Novom Sadu. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor cvetnih aranžmana, kao i sezonskog rezanog i saksijskog cveća. Takođe, bavimo se dekoracijom proslava i ukrašavanjem svadbi.

Zavisno od prilike, cvećara Magnolija J nudi Vam raznovrstan izbor cvetnih aranžmana od najrazličitijih vrsta cveća, za sve vrste proslava. Ukoliko želite da iznenadite neku Vama dragu osobu originalnim poklonom, naše stručno i ljubazno osoblje pomoći da kreirate aranžman po Vašoj želji. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, nudimo Vam veliki izbor prelepih cvetnih aranžamana ukomponovanih u različite oblike i dimenzije koji će sigurno ulepšati i uveličati svako Vaše slavlje.

Posebna specijalnost nam je izrada bidermajera od prirodnog i veštačkog cveća za sve buduće mlade. Ogroman izbor već gotovih bidermajera nudi mogućnost svakoj mladi da za svoj svečani dan izabere upravo ono o čemu je maštala. Takođe, u skladu sa Vašim željama, naše ljubazno osoblje će izraditi jedinstven bidermajer koji će upotpuniti Vaš kompletan izgled.

Sa željom da Vaš prostor učinimo svečanijim i glamoroznijim, cvećara Magnolija J nudi Vam i sve vrste cvetnih aranžmana za dekoraciju svečane sale ili restorana u kojima se održava Vaša svadba. Cvetni aranžmani za svadbe su najčešće glavni ukras svake sale, a u našoj ponudi se nalazi veliki izbor aranžmana od najrazličitijih vrsta cveća. Po Vašoj želji i meri, naše stručno osoblje će izraditi sve vrste cvetnih aranžmana za stolove, cvetni luk za venčanja, kao i dekoraciju mladenačkog automobila.

Besplatna dostava na teritoriji grada Novog Sada

 

 

Podelite:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Cvećare Novi Sad

gardenshop reklama

dodaj cvecaru

Kontaktirajte nas...