Cvećara GREEN ART - Novi Sad

Osnovne informacije: 

Greenart logo2

home-7-64x64Adresa:
Temerinska 22

building-3-64x64Grad:                 
Novi Sad

phone-2-64x64Telefon:
+381 21 533 440

mail-6-64x64Email:
green_art_ns@yahoo.com

laptop-2-64x64Website:
/

 

Cvećara GREEN ART - Novi Sad - izrada svih vrsta cvetnih aranžmana ekskluzivni aranžmani za sve prilike kompletna ponuda za svadbe: ukrasne latice, kamenčići, stakla, presvlake, ogledala, ukrasne staklene vazne, najekskluzivniji aranžmani

Cvećara GREEN ART postoje već niz godina, isključivo zbog Vas. Naša specijalnost su ekskluzivni aranžmani za sve prilike, posebno za venčanja i možemo se pohvaliti mogućnošću kompletne ponude za svadbe i slične događaje preko ukrasnih latica, kamenčića, stakla, presvlaka, ogledala, ukrasnih staklenih vazni, najekskluzivnijih aranžmana. Bez obzira na povod i priliku, cveće je nezaobilazan ukras i jedan od najlepših zadataka u pripremanju svečanosti. Cveće unosi boju, život i daje šarm dešavanju.

Cvećara GREEN ART se bave izradom svih vrsta cvetnih aranžmana, uredjenjem enterijera i eksterijera. Imamo odličan izbor rezanog cveća, kao i saksijsko cveće. Imamo veliki izbor staklenih vazi i posuda koje pretvaramo u najlepše cvetne aranžmane ili mini bašte. Tu je i dekorativna keramika, staklo, ukrasne sveće ….

U ponudi su i interesantne voćne korpe, u kombinaciji sa ili bez cveća. Svojim profesionalnim iskustvom i ljubaznošću osoblje Cvećare GREEN ART pomoći će Vam u pravilnom izboru na najbolji mogući način.

Ne zaboravite, u Cvećari GREEN ART uvek možete pronaći bogat izbor raznovrsnog cveća, a mi ćemo se potruditi da aranžman odslikava Vaše želje i osećanja.

Kućna dostava se podrazumeva.

Cveće se oduvek poklanjalo u raznim prilikama, različitim povodima i sa različitim namerama. Ono se može pokloniti i bez neke naročite namere, jednostavno u znak poštovanja, zahvalnosti, pažnje ili ljubavi. Čin poklanjanja je dvostrano zadovoljstvo, raduje se ko poklanja, raduje se ko prima. Cveće u naše živote unosi najlepše palete boja i neodoljivih mirisa. Ono u svaku životnu priliku unosi neizbrisivi trenutak sreće i pretvara je u nezaboravnu i čarobnu lepotu življenja. Ljudi, svuda u svetu, svakog dana i svakog časa poklanjaju različite bukete cveća, različite veličine i vrednosti. Prijatnu atmosferu u domu podići će cveće, pa je poželjno imati ga uvek u stanu, makar to bio skroman i romantičan buketić.

Cveće i cvetni aranžmani sastavni su deo značajnih porodičnih i društvenih događaja.

Dođite sa poverenjem i prepustite se znanju i umeću Cvećare GREEN ART.

Podelite:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Cvećare Novi Sad

gardenshop reklama

dodaj cvecaru

Kontaktirajte nas...