Cvećara NIŠ - Niš

Osnovne informacije: 

cvecara nis logo

home-7-64x64Adresa:
Kotorska 18

building-3-64x64Grad:                 
Niš

phone-2-64x64Telefon:
+381 63 257 128

mail-6-64x64Email:
office@cvecaranis.com

laptop-2-64x64Website:
/

 

Cvećara NIŠ - Niš nastala je kao porodični posao 2001. godine i do danas se uspešno bavimo aranžiranjem i dostavom cveća u gradu Nišu i široj okolini. Naše je mišljenje da smo svojim kvalitetom, svežinom, jedinstvenom lepotom aranžiranja cvetnih aranžmana i uslužnošću postali lider u svojoj delatnosti na prostoru grada Niša.

Iza rada cvećare Niš stoji tim vrednih, stručnih i ljubaznih ljudi koji će Vas u svakom momentu, pre svega, uslužiti savetom i preporučiti odgovarajući aranžman za Vaše potrebe, bilo da iskazjete ljubav, nadu, zahvalnost, čestitku ili saucešce.

Najvažnije je u svakom poslu razumeti i voleti ljude a onda je lako pružiti i dobru uslugu. Cvećara Niš poseduje sopstvenu dostavnu i marketinšku službu i u tom smislu je nezavisna.

Takođe vršimo prodaju putem telefona i interneta koja podrazumeva i mogućnost placanja karticom, PayPal nalogom, WesternUnion-om ili na drugi način Internet prodavnica cvećare Niš se redovno ažurira, poseduje bogatu ponudu aranžamana i uvek aktuelne cene. Cilj postojanja i zahtev koji smo sami sebi postavili je da cvećarske usluge u Nišu podignemo na svetski nivo i da svaki klijent koji koristi naše usluge bude zadovoljan koliko god je to moguće.

 

Podelite:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Cvećare Niš

gardenshop reklama

dodaj cvecaru

Kontaktirajte nas...