Cvećara MERI - Beograd

Osnovne informacije:

cvecara meri beograd

home-7-64x64Adresa:
Bulevar Oslobođenja 71a

building-3-64x64Grad:
Autokomanda - Beograd

phone-2-64x64Telefon:
+ 381 11 2462 947

mail-6-64x64Email:
cvecarameri@gmail.com

laptop-2-64x64Website:
/

 

Cvećara MERI - osnovana 1983. godine, nalazi se na Autokomandi u ulici Bulevar Oslobođenja 71a. Brend koji je postao prepoznatljiv po svojoj misiji da doprinese ostvarenju svih želja svojih kupaca zahvaljujući širokoj paleti cveća koje Cvećara MERI ima u svojoj ponudi.

Cvetni aranžmani za svaku priliku napravljeni su od cveća najpoznatijih svetskih kompanija čiji se proizvodi uvoze i plasiraju u Srbiji. Od 2006. godine, Cvećara MERI prerasla je u preduzeće ’’Meri Cristal’’ koje se nalazi u ulici Ruzveltovoj42. U ovom objektu kupci su stvorili naviku da pored rezanog i sakcijskog cveća kupuju i ekskluzivna pića, slatkiše, bižuteriju, kao i razne proizvode za kuću i poklone od Češkog kristala i porcelana.

U želji da Vam još više približimo i učinimo dostupnim naše proizvode, pozivamo Vas da posetite naše već spomenute prodajne objekte u ul. Bulevar Oslobođenja 71a i u ul. Ruzveltova 42, i uverite se u specifičnost naših cvetnih aranžmana čija se originalnost i različitost nameće i traje na tržištu već tri decenije.

Vaša Cvećara MERI

 

Podelite:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

gardenshop reklama

dodaj cvecaru

Kontaktirajte nas...