Cvećara CVETA - Beograd

Osnovne informacije:

cvecara cveta beograd

home-7-64x64Adresa:
Sibinjanin Janka 38

building-3-64x64Grad:                 
Zemun

phone-2-64x64Telefon:
+381 11 2613 206

mail-6-64x64Email:
cvecara@cveta.co.rs

laptop-2-64x64Website:
/

 

Kada govorimo o cvećari CVETA ne možemo a da ne započnemo priču od sredine prošlog veka kada su se na placu stare zemunske porodice Svetislava - Cvete i Kate Ribarić oduvek gajile najlepše sorte ruža, lala, hrizantema i drugog ukrasnog cveća. 

Na osnovu tradicije i modernog, cvećara CVETA je postala lider u svojoj delatnosti na prostoru Srbije. Ovo lidersko mesto stekla je kvalitetom, svežinom i jedinstvenom lepotom aranžiranja cvetnih aranžmana. Iza rada cvećare CVETA stoji tim vrednih, strucnih ljudi. Oni ce Vas u svakom momentu, pre svega, uslužiti savetom i preporuciti odgovarajuci aranžman za Vaše potrebe, bilo da iskazjete ljubav, nadu, zahvalnost, cestitku ili saucešce. Najvažnije je u svakom poslu razumeti i voleti ljude a onda je lako pružiti i dobru uslugu.

Cvećara CVETA poseduje sopstvenu dostavnu i marketinšku službu i u tom smislu je nezavisna. Takode vrši online prodaju koja podrazeva online narucivanje i mogucnost placanja. Internet prodavnica cvećare CVETA se redovno ažurira, poseduje bogatu ponudu aranžamana i uvek aktuelne cene.

Cvećara CVETA se bavi:

- cvetnom dekoracijom vencanja,

- dekoracijom poslovnog i životnog prostora,

- izradom cvetnih aranžmana za sve prilike,

- isporukom i dostavom cvetnih aranžmana.

 

Podelite:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Cvećare Beograd

gardenshop reklama

dodaj cvecaru

Kontaktirajte nas...